Hoppa till sidans innehåll

Personlig tränare (PT)


Att träna med Personlig Tränare är det mest effektiva och säkra sättet att äntligen kunna nå dina drömmars mål. Vill du gå ned 20 kg, bygga 5 kg muskler eller rätta till problem i din hållning? En rygg med problem kan ofta lindras genom bra och rätt träning/stretching och massage. Eller ska du kanske ställa upp i ett motionslopp där du vill prestera bra?
Våra PTs lägger upp ett program och pass för att maximera din prestation så mycket som möjligt och göra dig mer komplett både fysiskt men också mentalt.

Om du har viljan och använder dig av Individuell Personlig Träning når du alltid dina mål!Ett anat bra träningsalternativ är också Gruppträning. Där får du gemenskapen av en grupp, vilket hjälper i både motivation att komma till träningen men också att prestera bra på varje pass. Gruppträningen innehåller en hel del roliga situationer vilket ger många glada skratt och en bra sammanhållning i gruppen uppstår. Träningen blir därför alltid både hård och kul!Ett stort mål för oss är att hjälpa dig hitta din motivation för att du sedan ska kunna behålla den och göra träning och aktivitet till en del av ditt liv.

Våra PTs

 

PT DAN
 e804566ad4-36601proof

Jag heter Dan Bergqvist och är verksam i företaget med Personlig Träning, Massage, Föreläsningar samt Gruppträningar. Jag kommer från Värmland (nu Malmö) och har alltid hållit på med idrott, framförallt sporter där en boll är inblandad. Jag älskar att träna och det bästa jobbet som finns för mig är att kunna motivera och lära andra ur den kunskap jag själv besitter inom träningen. Jag är en till ytan lugn person, men motiveras av att pressa det yttersta ur mina klienter så att vi tillsammans flyttar gränser och når ert mål med träningen. www.ptdan.se

 

TOBO FITNESS
tommyborglin 

Jag heter Tommy Borglin och bor i Trelleborg.
Jag har tränat på något sätt i större delen av mitt liv, Med bla 9 års Judo, både som utövare och även som tränare. även tävlat under 7 av dessa åren.
Tränat på Gym aktivt de senaste åren då jag gått från spinkig kontorsråtta till vältränad med en kropp jag själv trivs med, och därigenom lärt mig vad som fungerar, vad som inte fungerar
under min Militära tjänstgöring var jag ansvarig för mycket av vår Fysträning.
Jag är Diplomerad och Licensierad Personlig Tränare och Kostrådgivare

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:57 Skribent: Michael Bische

 Malmö Squash Club använder

WebbEnkäter

för undersökningar, frågor och utvärderingar - Prova Gratis!

 

BLI MEDLEM
och spela på obokade
 
tider!
(Gäller de som är under 19 år)

 VÅRA NORMALA ÖPPETTIDER

Måndag 08:00 - 22:00
Tisdag - Torsdag 08:00 - 21:15

Fredag   08:00 - 19:00
Lördag  09:30 - 17:30
Söndag  09:30 - 19:00 

boka-online

gruppspelet-online

motionsserien-online

 

gillaFB

Instagram

         swoscom 

 

Städa Sverige

 

 

Postadress:
Malmö Squash Club - Squash
Stadiongatan 60
21762 Malmö

Besöksadress:
Stadiongatan 60
21762 Malmö

Kontakt:
Tel: +46406210430
E-post: This is a mailto link

Se all info