Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från distriktet


RF-SISU Skåne och Östra Göinge kommun gör en samlad insats under 2020-2021 för att få fler fysiskt aktiva och engagerade inom idrotten i kommunen.
 
För att hjälpa föreningar har RF-SISU Skåne tagit fram en affisch att ladda ner och använda i lokalen, anläggningen, hallen - där träningar pågår.
 
 
Nu bjuder vi in till digitala träffar runt om i Skåne angående kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen.
 
Specialidrottsförbund och idrottsföreningar kan under perioden 1–15 maj ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen.
 
För att ha koll på vilka ledare som uppvisat registerutdrag har nu en efterlängtad funktion släpps i administrationsverktyget IdrottOnline.
 
Regeringen gav den 20 mars beskedet att ett stödpaket på 500 miljoner kronor avsätts för att kompensera idrottsrörelsen till följd av coronapandemin. På den här sidan hittar du riktlinjer för idrottsföreningar som vill söka kompensationsstöd.
 
Under våren bjuder vi in till webbinarier varje vecka. Koppla upp dig genom att klicka på länken för respektive tillfälle. Smidigt och enkelt!
 
När nu risken för smittspridning sätter stopp för många verksamheter runt om i världen, drabbar det även spelsugna.
 
Nu kan föreningar söka stöd från RF-SISU Skåne för att anpassa sättet att träna under coronaepidemin. Det handlar om utrustning till utomhusträning, kostnader för annorlunda idrottsverksamhet och ändrat anläggningsbehov på grund av stängda hallar.
 
Sista ansökningsdag för att få hjälp inför sommarens aktiviteter är 1:a maj.
 
Två klubbchefer som fått känna på hur det är i dessa tider är Jenny Damgaard, FC Rosengård, och Mikael Wirstedt, MAI (Malmö Allmänna Idrottsförening).
 
I coronatider kan det vara svårt för föreningar att utföra träningar, möten eller tävlingar under de rekommendationer som har kommit från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet. RF-SISU Skåne tog ett snack med några idrottsföreningar i Skån...
 
Se intervjun med årets ledare, 2019 Patrik Helgesson.
 
Kontoren i Helsingborg, Kristianstad, Malmö och Ystad håller stängt för besökare.
 
12

 Malmö Squash Club använder

WebbEnkäter

för undersökningar, frågor och utvärderingar - Prova Gratis!

VÅRA NORMALA ÖPPETTIDER

Måndag 08:00 - 22:00
Tisdag - Torsdag 08:00 - 21:15
Fredag   08:00 - 18:00
Lördag  09:30 - 16:00
Söndag  09:30 - 19:00 

boka-online

gruppspelet-online

motionsserien-online

 

gillaFB

Instagram

         swoscom 

Städa Sverige

 

 

Postadress:
Malmö Squash Club - Squash
Stadiongatan 60
21762 Malmö

Besöksadress:
Stadiongatan 60
21762 Malmö

Kontakt:
Tel: +46406210430
E-post: info@theclubmalmoe.se

Se all info